El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Instituts, observatoris i grups de recerca

Information Sciences Institute (ISI)

Estats Units

Centre d'investigació impulsat per l'Annenberg Center for Communication i la School of Engineering, tots dos de la University of Southern California. La investigació se centra en les tecnologies de la informació.

Integrated Media Systems Center (IMSC)

Estats Units

Centre d'investigació de la University of Southern California centrat en les noves tecnologies de la informació i en els nous mitjans de comunicació.

Le Centre d'études sur les médias

Canadà

Organisme dependent de les universitats de Laval i de Mont-real que té com a objectiu principal desenvolupar l'organització de la investigació sobre els mitjans de comunicació al Canadà. El web ofereix projectes i treballs que ha desenvolupat el centre.

MIT Media Laboratory

Estats Units

Un dels principals centres d'investigació del món de mitjans i tecnologia, impulsat per Nicholas Negroponte dins del Massachusetts Institute of Technology (MIT). Ofereix una àmplia informació institucional (història, organització, personal, etc.) i sobre les seves investigacions. Dóna accés a webs propis de cada un dels més de 70 projectes, grups, laboratoris, etc. adscrits.

Sarah Zupko's Cultural Studies Center

Estats Units

Centre virtual que ofereix fòrums de discussió temàtics, revista digital i diversos recursos relacionats amb els estudis culturals: articles, llistes de correu, universitats, etc.