El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Facultats i departaments

Columbia University. The Graduate School of Journalism

Estats Units

Escola especialitzada en estudis sobre periodisme de nivell professional i postgrau. El web presenta informació relacionada amb els plans d'estudi, les línies d'investigació, la plantilla docente, els treballs dels alumnes, notícies, esdeveniments, etc.

Cornell University. Department of Communication

Estats Units

Centre ubicat a l'Estat de Nova York que imparteix cursos de llicenciatura i postgrau. El web informa sobre els objectius, les línies d'investigació, els programes acadèmics i la plantilla docent, i ofereix informació general del departament.

Indiana University. Department of Communication and Culture

Estats Units

Centre que ofereix estudis de pregrau (B.A.) i postgrau (M.A., M.A.T. i Ph.D.). El web informa sobre els plans d'estudi, les línies d'investigació i la plantilla docent. Aquesta universitat també té una important School of Journalism, a la qual es pot accedir des de la pàgina principal.

Massachusetts Institute of Technology (MIT)

Estats Units

Aquest centre, actiu en el camp docent amb la carrera de Comparative Media Studies, destaca sobretot en investigació pel centenar de programes, laboratoris i grups que promou, alguns dels quals es relacionen amb la comunicació i les noves tecnologies.

New York University. Department of Culture and Communication

Estats Units

Adscrit a la School of Education, aquesta institució centra els estudis en la relació entre cultura i comunicació. Informa sobre els diferents plans d'estudi de llicenciatura (B.A.) i postgrau (M.A. i Ph.D.). Sobresurt el programa en Media Ecology. El web informa sobre els objectius, les línies d'investigació i la plantilla docent.