El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Bases de dades

CBUC: Base de dades de sumaris

Catalunya

Base de dades de sumaris de revistes especialitzades creada pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya que conté 1.562.320 articles, 90.801 sumaris i 6.980 revistes. Permet fer cerques per títol de la revista, ISSN i autor de l'article de la revista.

Center for Research Libraries

Estats Units

Centre especialitzat en la investigació sobre biblioteques, ofereix catàleg en línia del seu patrimoni i, al mateix temps, presenta els seus projectes d'investigació.

Compludoc: Base de datos de artículos de revista

Espanya

Base de dades de la Biblioteca de la Universitat Complutense de Madrid. Conté prop de 100 registres relacionats amb el món de la comunicació dins l'apartat de les ciències socials.

EthicNet, Databank for European Codes of Journalism Ethics

Estats Units

Base de dades que indexa recursos relacionats amb la deontologia i l’ètica periodística a diferents països, sobretot europeus. Creada per la University of Tampere.

Instituto de Cinematografía y de la Artes Audiovisuales: Base de Datos de Películas

Espanya

Base de dades creada pel Ministeri d'Educació i Cultura que inclou totes les pel·lícules nacionals i estrangeres estrenades a Espanya. Permet buscar-hi pel títol, el director, la productora, els intèrprets i el gènere, entre altres camps; a més, ofereix dades relatives a la distribució i el taquillatge.